magazines; love or hate

stapels hebben we. tijdschriften, bladen, magazines, glossy’s. en dan ook nog internet, tv, kranten. alles kunnen we zoeken, zien en vinden. maar wat doet het met je? ik had laatst met een yoga student een gesprek hierover. ik sta namelijk voor een dilemma; wat te doen met mijn stapels vogue’s (voornamelijk britse), ook nog wat elle’s (voornamelijk frans) en het voorbije uberzine dutch.

ze vertelde meteen: wegdoen, weggeven, uit je systeem. je houdt jezelf voor er eens in te kijken maar ja wanneer heb je de tijd (dadelijk als ik in the middle of nowhere in italie zit..) en dan? dan zie je dingen (lezen is het niet echt) en je raakt geinspireerd (denk ik dan) maar ook hebberig (zei mijn studente). je wordt bestookt met beelden die je dan zelf ook wil creeeren in je eigen leven.

nu ik dit zo opschrijf denk ik; het is bijna een belemmering van je eigen originele creativiteit. je wil het dan namelijk nadoen, evenaren. ojee ik merk steeds vaker dat ik verwijderd raak van het algemene geloof, de commercie (in mijn ogen dan). zag net nog een filmpje (waarom!?) van een mode show van hans ubbink, eens zat ik erbij en deed ik mee. nu doet het me niets meer en denk ik; hallo mensen kijk eens naar binnen en kijk eens bij de mensen naast je naar binnen. wat speelt daar, wat leeft er binnenin. de ogen blijven gericht op de catwalk, gericht op de buitenkant. ook off stage, hoe lang houden we dit nog vol?

Vogue Covers Collageklll

love or hate; geen haat geen liefde, gewoon zijn. maar de vogue’s zijn af te halen of ik breng ze naar de kringloop.

Advertentie

4 reacties

Opgeslagen onder vogue, yoga

4 Reacties op “magazines; love or hate

  1. Lonneke

    ja hallo, niet naar de kringloop brengen hoor, ik ben gegadigde!

  2. Mimi

    Ik vroeg mij af of je nog een aantal van die vogue thuis hebt of dat je misschien weet waar ik ze kan vinden..

    Groetjes

    Mimi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s