daarom

mijn zus stuurde me deze link http://nosenfantsnousaccuseront-lefilm.com/bande-annonce.html.

het is een aankondiging van een film over onze wereld. over dat onze kinderen ons zullen beschuldigen. een belangrijk filmpje, dat weer meer mensen zal laten inzien dat we een andere kant op zullen moeten gaan als mens.

een realisatie die uiteindelijk zal plaatsvinden in alle mensen. het is geen trend maar een must. duurzaamheid, cradle to cradle, het lijken trends, omdat ze omarmd worden door bedrijven, reclamemakers, marketingstrategen. maar het zijn geen trends, een trend komt en gaat. hier gaat het om een paradigmaverschuiving.

 

trends zullen dan ook verdwijnen. want als het maar een kant op gaat, als er een mogelijke trend is, kun je het geen trend meer noemen. (hierover binnenkort een column van mij en caroline van beekhoff in het blad second sight). het is een paradigmaverschuiving, de werkelijkheid zit anders in elkaar dan de meeste mensen nu denken. nee je kan niet doorgaan met reguliere landbouw, daar gaan we het niet mee redden. dat komt duidelijk naar voren in het filmpje en het is belangrijk dat onze wetensschappers (artsen, onderzoekers) dat onderkennen.

als je het zelf eenmaal realiseert kun je ook niet terug. natuurlijk leef je in deze maatschappij. in het hier en nu. maar meer en meer zul je veranderen en het oude niet meer accepteren. niet als eten, niet als waarheid en niet als toekomst. dit soort films blijven belangrijk. net als de prachtig eenvoudige filmpjes van www.storyofstuff.org.

Advertentie

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder verantwoord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s