ecobal

sinds een paar weken ben ik troste eigenaar van de ecowash bal. nou ja simpel aan te schaffen en geweldig in gebruik. ik heb hem gekocht bij jansje (fijne winkel in haarlem) maar hij is ook online te koop. hij doet zijn werk uitstekend. af en toe een klein beetje wasmiddel erbij – afhankelijk van de zweet of vislucht – maar nu lekker in het lentezonnetje laten drogen geeft al het nodige natuurlijk aroma mee. een aanwinst en – net als de divacup – ongelovelijk dat het niet weids en zijds bekend is.

Advertentie

2 reacties

Opgeslagen onder verantwoord

2 Reacties op “ecobal

 1. Marloes

  He Annemieke,
  Ik had ook gehoord over de ecobal, maar heb inmiddesl ook al wat kritische verhalen over dit balletje gelzen, check bijvoorbeeld:

  http://www.trouw.nl/groen/nieuws/article2920129.ece/Ecobal_bespaart_waspoeder__maar_wast_ie_eigenlijk_wel__.html

  groeten Marloes

  • dank je voor de link. tja wat zullen we zeggen. ik ben blij dat ik minder (eco)wasmiddel kan gebruiken en misschien dus ook wel zonder bal. of helemaal geen was middel meer. het commentaar van loes hekkes vind ik dan ook weer interessant. je weet het niet meer, in deze door media beheerste chaos tijd :). de waarheid is voor iedereen anders en als je diep in je hart voelt kun je misschien steeds je eigen waarheid ontdekken en bepalen. groetjes, anne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s