because you’re not worth it

je bent het niet waard je steeds onzeker te voelen. je onzeker te laten maken door advertenties met gephotoshopt mooie vrouwen. je hebt het niet nodig. de producten niet en al helemaal niet om je onzeker te laten voelen.

wie heeft er nu al die 300, 400, 1000 soorten shampoo nodig die in het schap staan? het milieu al helemaal niet. en je haar en je hoofdhuid ook niet. het wordt er allemaal namelijk niet beter op, wat ze ook beloven. je haar is mooi zoals het is, natuurlijk. ik heb weleens ouders ontmoet die het haar van hun kinderen niet wasten, heerlijk rook het en prachtig mooi glanzend.

na lang dubben en het voorproeven van natuurlijke shampoos ben ik ook over. ik was mijn haar met een blok plantaardige zeep (aleppo) en het bevalt super. ik geniet ervan dat ik met een blok zeep al die flessen niet nodig heb (het is ook voor de huid) en wassen doe ik niet vaak. de overgang was wel even doorzetten ongeveer 2 weken lang was mijn haar vettig zonder vet te zijn. het haar moet afkicken van het chemische geweld. maar ik kan het iedereen aanraden, je bent het niet waard je onzeker te laten voelen.

nb het milieu (de natuur en de mens) is het ook niet waard om zich op te laten geven (palmolie schandalen, uitbuiting, plastic afval en veel te veel geld voor modellen, reclameburo’s, de media)

Advertentie

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder beauty, verantwoord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s